Ha megkérdezed az átlag embert, hogy szerinte mik azok a tulajdonságok amik tetszenek a nőknek, akkor leginkább a ezeket fogod hallani.

Legyen gazdag, magas, jóképű, izmos és erős, legyen jó az ágyban, legyen jó humorérzéke, legyen okos, legyen figyelmes, törődő. Vannak olyanok is, akik egy-egy testrészt emelnek ki, mint például, hogy legyen széles a válla.

Az igazság ettől messze áll.

Ezek tényleg fontos dolgok, és valóban számítanak, de van 4 olyan tulajdonság, ami ezeknél sokkal fontosabb.

Lehet, hogy meglepő lesz a számodra, de lehet, hogy már te magad is felfedezted ezeket.

Egy biztos, megkönnyebbülést fog okozni ez a cikk, főleg amikor arról lesz szó, hogy a nőknek a férfi külseje sokszor csak másodlagos tényező.

Természetesen mindig vannak kivételek, ez nem egy sablon amit minden nőre rá lehet húzni.

Az első és legfontosabb tényező az az, hogy ne legyen needy.

Magyar megfelelő helyett inkább megpróbálom elmagyarázni azt, hogy mit is takar ez a kifejezés.

Needy-t használhatjuk nőkre is és férfiakra is, viszont férfiaknál ez egy sokkal szembetűnőbb, visszataszítóbb dolog a nők számára.

Needy az, akinek mindig minden szituációban meg kell felelnie a másiknak. Aki azért tesz dolgokat,hogy mások elfogadják őt. akinek az életcélja az, hogy egy nő legyen mellette.

Aki egy nő nélkül nem tud boldog lenni, aki egy nő nélkül nem érzi teljesnek magát.

Sokszor hallani például, hogy nélküled nem tudok létezni, nélküled nem vagyok teljes… Ha ezt mondjuk a másiknak, vagy ezt halljuk valakitől, akkor ott már baj van.

Needy az, aki folyamatosan hívogatja a másikat, aki folyamatosan írogat a másiknak. Aki mindig tudni akarja, hogy a párja mit csinál, hogy a párja hol jár. Needy az, aki a saját céljait, saját elveit képes félretenni a barátnője érdekében.

Ez a tulajdonság visszataszító egy nő számára már az első pillanattól kezdve.

Ha egy nő azt érzi, hogy mindent ő érte teszel, érezni fogja, és azonnal elkezd eltávolodni tőled.

Nem szabad ezt kiforgatni, és úgy értelmezni, hogy ne törődj a barátnőddel.

Törődni kell, szeretni kell, de nem szabad, hogy körülötte forogjon az életed.

Nem szabad, hogy az ő véleménye alapján cselekedj.

Ahogy halad előre a dolog, és a nő is egyre többet fektet bele a kapcsolatba, úgy fektethet a férfi is egyre több energiát bele.

Az egésznek a lényege az egyensúly.

Egy igazi nő, olyan férfi mellett akar lenni, aki önmagával is képes boldog lenni, aki nem kiszolgáltatott az ő társaságának. Élvezi azt, tiszteli és szereti, de nélküle is, ugyanúgy képesnek kell lennie egy kiváló, boldog, és teljes életet élni.

Ezt a tulajdonságot a nők rendkívül vonzónak találják. Ha ez nem valósul meg, akkor valószínű, hogy csak egy másik hozzád hasonló, ragaszkodó nővel leszel csak képes együtt lenni.

Lehet, hogy neked éppen erre van szükséged. Ezzel nincsen semmi baj. Viszont rengeteg férfi panaszkodik arra, hogy a barátnője túlságosan ragaszkodó. A párjukba keresik a hibát, holott ideje lenne magukba nézni egy kicsit. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatban szeretnél élni, akkor saját magadnak is kiegyensúlyozottnak kell lenned.

A második tényező az az, hogy legyen izgalmas az életed, csináld azokat a dolgokat amiket szeretsz, legyenek barátaid, legyenek emberek akik felnéznek rád és egyáltalán legyen miért felnézni rád.

Az izgalmas élet mindenkinek mást jelent. Van akinél azt jelenti, hogy körbeutazod a világot, van akinél pedig azt, hogy Starcraft 2 bajnokságot nyersz.

starcraft 2
A nők imádják azt, ha a férfi fel meri vállalni azt, amit szeret.

Mindegy, hogy milyen értelemben izgalmas az életed, azok a nők fognak megtalálni, akiknek hasonló az érdeklődési körük.

álom pár
Mind a négyen boldogak. A lényeg az, hogy felvállalják önmagukat.

A legrosszabb dolog amit tehetsz az életedben az az, hogyha apátiában élsz.

 Amikor nem érnek érzelmek, amikor csak úgy vagy a semmiben. Amikor üres az életed. Élj úgy, ahogy te szeretnél, élvezd az életed, lássák rajtad az emberek, hogy boldog vagy és olyan dolgokat csinálsz amiket szeretsz. Legyél minél sokrétűbb, próbálj ki új dolgokat, legyél nyitott, legyél spontán az élettel kapcsolatban.

A nők imádják azt, amikor egy férfi jól szórakozik, amikor látják, hogy igazán boldog.

Ilyenkor ők is beakarnak csatlakozni, és a férfival együtt szeretnék élvezni az életet. Tudják, hogy egy ilyen férfi mellett, ők is boldogak lesznek. Érzelmi stimulációt, támogatást fognak kapni, és egy percig sem fognak unatkozni a környezetedben.

A harmadik tényező a magabiztosság.

Ez az amiről mindenki tud, de mégis oly nehéznek tűnik elérni.

Szorosan összefügg az előző két ponttal. A magabiztosság egyenlő azzal a Nő számára, hogy te egy Alfa hím vagy. Nem egy olyan valaki, akin átgázolhatnak mások. Tudat alatt biztonságban érezhetik magukat melletted, önmaguk lehetnek a közeledben.

kék hajú lány

A magabiztos férfi képes támogatni a barátnőjét, képes neki utat mutatni, ha szüksége van rá.

A magabiztos férfi, olyan mint egy világítótorony a tenger közepén, bármennyire is össze csapnak a hullámok körülötte, a nő biztonságban érezheti magát mellette.

A legnehezebb helyzetekben is számíthat rá.

A magabiztossághoz hozzátartozik az is, hogy vállalod a rizikót, hogy időnként kiszolgáltatod magad.

Kimered mutatni az érzelmeid, mersz olyan dolgokat csinálni, amikért mások megszólhatnak. Kimersz állni a világ elég, az összes erősségeddel, gyengeségeddel együtt, mert bízol abban, hogy bármi is történik, te helyt tudsz majd állni.

A negyedik tényező pedig, hogy legyenek céljaid az életben.

A Nők nem akarnak, egy olyan férfi mellett élni, akinek nincsenek céljai. Ez az amitől egy férfi igazán vonzó lesz. Amikor látni rajta a vágyat, hogy el akar érni bizonyos dolgokat az életben.

A céljaid elérése, olyan mint egy utazás, ami izgalmakkal jár, és vonzza a nőket is.

Az az ember akinek nincsenek céljai az valójában nem is lehet férfi. Nem a cél mivolta a lényeg, hanem az, hogy hiszel benne. Szívvel lélekkel, nap mint nap azon küzdesz, hogy elérd azt.

Sokszor ezért hiszik azt az emberek, hogy a nők a pénzre hajtanak. Persze vannak aranyásók, akik tényleg a javakra mennek, de sokszor a nőknek nem a pénz az, ami annyira tetszik, hanem a motiváció ami mögöttük áll.

A gazdag embereknek sokkal inkább vannak céljaik az életben. Ők azok, akik megtalálták a módját is annak, hogy megvalósítsák ezeket, és pont ezért annyira vonzóak a Nők számára.

Természetesen vannak kivételek. Mindenki más dolgokhoz vonzódik. Vannak aranyásó Nők, vannak olyanok is akiknek csak a külső számít. (leginkább fiataloknál jellemző ez)

Egy mentálisan kiegyensúlyozott és egészséges Nő számára viszont, garantáltan ezek a legfontosabb tulajdonságok egy férfiban.

Ha te eddig mindig olyan nőkbe futottál bele, akiknek volt valami gondjuk, akik úgymond tönkretették a kapcsolatot, akkor ideje magadba nézned, mert a partnereid a te lelki világodat tükrözik.

Ha nincsenek céljaid az életben, akkor olyan nőt fogsz találni akinek úgyanúgy nincsenek céljai.

Ha te túlzottan needy vagy, akkor egy olyan nőt fogsz találni aki túlzottan needy.

Ha alacsony az önbecsülésed, akkor egy olyan nővel leszel együtt, akinek alacsony az önbecsülése. Ha unalmas az életed, akkor unalmas nőkkel leszel együtt.. Ez ennyire egyszerű.

És hogy hogyan érheted el az előbb említett tulajdonságokat? Többek közt erről is szól ez a Blog.

Az első lépés, az az, hogy Magabiztossá és Karizmatikussá válsz. A Socialized ezzel foglalkozik.

socialized.hu
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu