Friendzone. Mindannyian voltunk már benne, nemtől függetlenül. Mégis a férfiakra jellemző igazán, hogy csapdába essenek.

Itt van ez a tipikus eset, amikor megvan a kiszemelted és minden tökéletesen alakul. Elmentek kávézni, nevetgéltek, rengeteg a közös sztori.

Úgy érzed, hogy az ég is neked szánta.

A boldogságod egészen addig tart csupán, amíg rá nem jössz, hogy életed értelme csak barátként tekint rád.

Amint elkezdenél utalgatni rá, hogy neked több is van ebbe, mint barátság, nevetve mondja csak neked:

“na ne hülyéskedj, imádlak, de csak mint egy barát. De ezt tudtad, nem?”

És itt törsz össze, itt nem érted, hogy mi történik. Átverve érzed magad, hiszen te mindent megtettél…

A friendzone általában nem egy bonyolult dolog.

A hölgy akit kiszemeltél, már nem tekint rád potenciális partnerként.

Mielőtt továbbmegyünk értsd meg, hogy ezt a nők nem azért csináljak, hogy kibabráljanak veled. Nem holmi aljas, gonosz teremtményekről van szó.

Valójában te is rengeteg csajt dobsz a friendzone-ba, csak nem is tudsz róla. Hány olyan lány van, akinél látod, hogy tetszel neki, és mégsem viszonozod? Jóban vagy vele, találkozgattok, de nem hagyod, hogy tovább lépjen a kapcsolatotok.

Na de nézzük meg azt, hogy miért nem tekint téged lehetséges partnernek a kiszemelted ? 

Az első lehetőség az az, hogy soha nem is tekintett rád. Már a legelső találkozásnál rájött, hogy nem jössz be neki. Akár a személyiséged miatt, akár amiatt, ahogyan prezentáltad magad neki.

Természetesen az is lehet, hogy csak egyszerűen a külsőd nem fogta meg őt. Előfordul ez is. Nem mi választjuk meg azt, hogy kihez vonzódunk és kihez nem.

A második lehetőség viszont az, hogy elszalasztottad életed lehetőséget.

Tegyük fel, hogy bejöttél neki. Izgalmasnak, vonzónak talált és legbelül felmerült benne a gondolat, hogy mi lenne ha lenne köztetek valami. Mégis elcsúszott valahol. Miért?

Valószínűleg azért, mert nyuszi voltál.

Igaz, megdicsérted a táskáját, kifizetted a számlát a kávézóban, sőt még egyet is értettel vele abban, hogy a mai lányok mennyire csak a szexre hajtanak…

Megnevettetted, jól szórakoztatok, este pedig hazakísérted és mivel te nem vagy rámenős srác, egy öleléssel köszöntél el tőle

PONT MINT EGY BARÁT.

Az összes jel amit küldtél felé mind azt a benyomást keltette benne, hogy te egy tökéletes barát vagy a számára.

Nem egy izgalmas partner, nem egy szerető. 

Nem látott benned semmiféle izgalmat, semmiféle kihívást. Nem érzett semmifele szexuális feszültséget, nem lattá rajtad hogy vonzónak találod-e.

Féltél kimutatni a vonzalmad, féltél merész lenni, mert azt erezted, hogy ha visszautasít akkor mindennek vége.

És ez így is igaz, ez így is van rendjen.

Általában 3 lehetőség van:

Vagy mindennek vége
Vagy barátként fog rád tekinteni,
Vagy sikerül felépítened egy vonzalmat és férfiként fog rád nézni.

Ha félsz attól, hogy mindennek vége lesz, akkor üdv a barátok közt.

A nők általában nagyon gyorsan eldöntik hogy miként tekintenek rád. Van akire barátként tekintenek, van aki egyértelműen bejön nekik és van akiről még nem döntöttek el pontosan.

Az utóbbi kettőből könnyű átkerülni a barátzónába.

Barátzónából pedig kijönni… Lehetséges, de piszok nehéz.

Hogyan tudod kimutatni a vonzalmad, azt hogy szexuálisan is érdeklődsz felé?

Kérlek téged, hogy ne egy csokor virágba vagy egy új iphone-ba gondolkozz.

A szemkontaktus a legfontosabb ilyenkor.

Egy mélyen elnyújtott szemkontaktus képes rengeteg embert megbolondítani.

Játssz vele, mutasd meg, hogy nem félsz tőle, mutasd meg hogy erősebb vagy mint ő.

Érintsd meg, karold át ha alkalmad van rá. Ne szembe ültesd le, hanem magad mellé. Minden apró érintés számít.

Ha például hangos zene mellett beszéltek, fogd meg a derekát vagy a hatát amikor mondasz neki valamit. Ha van egy gyűrű az ujján akkor mond, hogy megakarod nézni és érintsd meg a kézfejét.

Az ilyen kis apróságok azok, amikből egy találka végen egy laza csók lesz. Ha nem engedi a közeledésed vegyél vissza egy kicsit, és később próbáld meg újra.

Nem kell mindent azonnal visszautasításnak venni. Sokszor van az, hogy azért utasít csak vissza téged, mert túl gyorsan közeledtél. Még nem érezte magát teljesen komfortosan a helyzetben.

Amíg nem érzi magát komfortosan a hölgy, addig esélyed sincs.

Érezze folyamatosan a közelséged, ez rengeteget számít. Azok akik friendzone tagok, általában távolról, csak intellektuálisan próbáljak meg előrevinni a kommunikációt. Túlságosan illedelmesnek gondoljak magukat, ők nem akarnak “rámenősek” lenni…Sajnos sokszor pont ez a baj. 

Ne érts vele egyet mindenben.

Ha valamiben más a véleményetek, mondd ki és állj is ki mellette. Ne félj a negatív érzelmektől. Hidd el, ha valamit egy picit zokon is vesz nem feltétlen fog eltávolodni. Ha megvannak mellette a pozitív érzelmek is, akkor sokkal inkább közeledni fog. A lányok szeretik az érzelmek egész skáláját átélni.

Feltölti őket élettel. 

Szerinted miért szeretik a nők a romantikus drámákat? 
Egy nő számára egy romantikus dráma olyan mint egy hullámvasút.

Felnéznek azokra a férfiakra akik kiállnak a véleményük mellett. Stabilitást, magabiztosságot látnak bennük. Ha azt látja a hölgy, hogy ő pillanatok alatt megtud téged változtatni, akkor egyszerűen túl kiszolgáltatott vagy a körülötted levő világnak.

Nem vagy elég stabil ahhoz, hogy ő is biztonságban érezhesse magát. 

Az ismerkedés eleje nem arról szól, hogy elkényezteted. Nem kell full romantikusnak lenned az elején. Azt tartsd meg akkora, amikor már együtt vagytok. Legyél vele laza, hecceld bántások nélkül, úgy hogy ő is nevessen. Emeld ki egy-egy hibáját.
Ne az egóját próbáld meg lerombolni, hanem érezze azt, hogy te mögé látsz a tökéletes álcájának. Engedd neki, hogy önmaga lehessen a kis butaságaival együtt is. 

Beszélgess vele a szexről, lássa azt, hogy aktív vagy szexuálisan is.

Érezze azt, hogy melletted nem kell visszafognia magát, melletted önmaga lehet majd szex közben is. Te nem ítéled el azért mert elvezi, te nem szólod le azért mert ő is gyakran kívánja a szexet. Fogadd el magad szexuálisan is, és lássa, hogy igenis fontos része az életednek.

Időnként éreztesd vele azt, hogy nem vagy még az öve.

Tekintsen rád úgy mint egy kihívásra. Ne higgye azt, hogy már megszerzett téged, és csak arra vársz hogy csettintsen és ugorj azonnal. A legjobb az, ha ez már belülről jön.
Ha már nem azért beszélgetsz lányokkal mert magányos vagy.
Ha már vannak opcióid más lányokkal is.

Rendezd az életed, legyél egyedül is teljes és boldog, és akkor nem leszel 1-1 embernek kiszolgáltatva.

Legyél képes ismerkedni másokkal, amikor csak akarod. Legyenek barátaid. Legyél Magabiztos és Karizmatikus.

Természetesen ha ezt még nem érted el, akkor nehezebb dolgod van, mivel nem spontán, nem őszintén fog jönni. A lényeg az, hogy érezze hogy nem vagy ott neki minden csettintésre. Hanyagold időnként, ne írj neki állandóan.

Ha elmentek egy társasággal bulizni valahova, ne csak körülötte lebzselj, táncolj más lányokkal is, beszélgess másokkal is. Legyenek körülötted más lányok is akikkel jóba vagy, esetleg akik tetszenek neked.

Ne hülyíts senkit feleslegesen, de amíg nem kötelezed el magad, élj a lehetőségeiddel.

Hidd el, hogy a a legtöbb lány imád versengeni egymással. 
Ha elég bátor vagy megrémisztheted egy friendzone-al is. Egy egy elszólás ami arra utalhat, hogy ti csak barátok vagytok elég erősen kifogja zökkenteni.

Ezt csak és kizárólag magabiztos lányokkal játszhatod el. Ha félénkebb lánnyal van dolgod, akkor elveszed minden bátorságát.

Ritkán kell ilyenekkel megküzdenie lányoknak. Főleg akkor működik ez jól, ha közben a többi jelzést mutatod felé. Szemkontaktus, fizikai kontaktus – és az arcába vágod hogy mennyire örülsz hogy így összebarátkoztatok.

Az egója nehezen fogja elviselni azt, hogy te vagy aki friendzoneolta őt. Mindent megtesz majd azért, hogy megmutassa, hogy ő jobb ennél. Merész próbálkozás, de sokszor bejöhet.

Ő lesz a legboldogabb lány amikor rájön, hogy mégis bejön neked. 

Összefoglalva, ha képes vagy férfiként működni, és kimutatni a szándékaidat felé, általában nagyon hamar eldől a dolog. Vagy bejössz neki, vagy nem.

Sokszor fájdalmas lesz, így viszont esélyt adsz egy kapcsolatnak és nem csak egy friendzone táblácskával kell állnod az egész életedben. 

Ha nem mersz bevállalós lenni a lányoknál akkor sincs minden veszve.

Megvárhatod azt, amíg egy lány fog felszedni téged… 

Ha szeretnél Magabiztosan és Karizmatikusan ismerkedni nézd meg az Online kurzusom. A képre kattintva találsz több információt.

socialized.hu
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu